Red Wings kesyttää Lightning Detroitissa, Lyon loistaa 2-1 Victory

Red Wings kesyttää Lightning Detroitissa, Lyon loistaa 2-1 Victory

Detroit Red Wings päätti Tampa Bay Lightningin viiden ottelun voittoputken jännittävällä 2-1-voitolla Little Caesars Arenalla sunnuntaina. Alex Lyon piti pelin hengissä 27 torjunnalla, kun taas Lucas Raymond ja Daniel Sprong sytyttivät lampun nuorentuneelle Red Wingsille.

Kaikki katseet olivat Detroit Red Wingsin Pelipaita maalivahti Alex Lyonissa tässä titaanien taistelussa, ja Lyon osoittautui Detroitin sankariksi. Hän syöksyi 18 laukausta ratkaisevassa kolmannessa erässä, mukaan lukien kaksi keskeistä pysähtyy Tampa Bayn myöhään 6-on-4 valtapelistä. Jopa Sprong tunnusti Lyonin vaikutuksen ja sanoi, että hän oli liigan parhaan maalivahdin Vasilevskiyn tasolla.

Voitto ei ollut vain Lyonin sankariteko, vaan myös pelaajien omistautumisesta sekä hyökkäys- että puolustuspäässä, jotka työskentelivät saumattomasti ja pitkiä aikoja yhdessä pitääkseen Lightningin voimakkaan hyökkäyksen kurissa pelin voittamiseksi. Valmentaja Derek Lalonde kehui Red Wingsin kokonaissuoritusta, korostaen heidän kykyään rajoittaa Tampa Bayn hyökkäysmahdollisuuksia etenkin kahdessa ensimmäisessä erässä.

Huolimatta Vasilevskiyn 33 torjunnalla saavuttamasta vankasta suorituksesta, Lightningin hyökkäys ei koskaan löytänyt kunnolla virettään. Valmentaja Jon Cooper selitti hidasta alkua vauhdin puutteella ja vaikeudella luoda peliesityksiä. Heidän kyvyttömyytensä hyödyntää useita myöhäisiä mahdollisuuksia maksoi lopulta voiton.

Rauhallisen ensimmäisen erän jälkeen Raymondin tasoitus toisen erän lopulla toi Red Wingsille energiaa. Sprongin läpiajomaali hieman myöhemmin toisessa erässä hiljensi Lightningin entisestään ja antoi Detroitille vauhtia, jota se tarvitsi pitääkseen kiinni voitosta.

Pienetkin yksityiskohdat voivat ratkaista tiukan pelin. Sprongin voittomaali oli matala laukaus, joka osui Vasilevskiyn hanskan kylkeen, ja maalin taustalla oli Patrick Kanen ennen peliä antama neuvo. Anekdootti tuo kiehtovan lisäkerroksen ja korostaa tiimityön ja valmistautumisen merkitystä NHL:n menestykselle. Jos sinäkin nautit nhl-peleistä, älä unohda pukeutua kannattamasi joukkueen nhl pelipaidat suomesta ja kannustaa sitä!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *