Nhl-kauppaikkuna: minne kaikki suosikkipelaajasi ovat menneet?


Stanley Cupin pudotuspelit ovat ohi, ja Vegas Golden Knights on voittanut Stanley Cupin ensimmäistä kertaa sarjan historiassa. Tämä tarkoittaa sitä, että nyt on virallisesti NHL:n offseason ja paljon pelaajia siirtyy rajoittamattomaan vapaaseen agentuuriin 1. heinäkuuta. Katsotaanpa, minne suosikkipelaajasi ovat menneet!

27-vuotias nuorukainen Fredrik Olofson sai Dallasin vapaana agenttina 18. toukokuuta 2022. Hän teki Starsille 28 runkosarjaottelussa 4 pistettä (1 maali, 3 syöttöä), jotka olivat hänen ensimmäisensä NHL:ssä, ja pelasi kahdessa Stanley Cupin pudotuspeliottelussa. Valitettavasti Dallas Stars kuitenkin hävisi läntisen konferenssin finaaleissa Vegas Golden Knightsille kuudessa ottelussa.

Viime torstaina Fredrik Olofson kuitenkin kaupattiin Colorado Avalancheen ja hän allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen. Sopimuksen allekirjoittaminen tarkoittaa sitä, että hän pukee nyt päälleen Colorado Avalanche Pelipaita ja unohtaa vihreän pelipaidan, joka hänellä oli aikoinaan mielessä.

Ei vain Fredrik Olofsonia ole kaupattu, vaan ehkä monet suosikkipelaajistasi on myös kaupattu muihin joukkueisiin. Lähteminen on heille paras paikka, ehkä he pärjäävät paremmin toisessa joukkueessa! Niille, jotka pitävät pelipaidoista, voit klikata sivuillemme, jossa meillä on laadukkaita jääkiekko pelipaidat suomesta kaikista tärkeimmistä joukkueista!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *